A-M SØRENSEN

LEV

FOR AT OPLEVE

2017 er allerede godt i gang med gode resultater af business cases og kulturelle oplevelser. Er vild med Den Gamle Bys nyere udstilling om 70erne. I foråret lavede Rebekkas sin drømmehave på Aros' kreative værksted. Drømmehaven havde selvfølgelig en stor legeplads med en gynge og rutsjebane. Vi har nydt Ystad Saltsøbad og betragtede det storslående udsyn fra Ales Stena.

 

 

2016 var fuld af oplevelser og lykkefølelser frembragt af lyden af barnelatter og små børnefødder, der tripper rundt i lejligheden, kikken dybt i kærestens øjne og gode samtaler med gamle venner. Kulturture til bl.a. dejlige Øland.

 

2015 bød på en stor bunke lykkestunder i vores tresomhed og spændende arbejdsopgaver - nu også med internationale kollegaer. Lidt oplevelsesøkonomi på privatfronten blev det også til, bl.a. en mor-dattertur til Louisiana og familieture til Hven og Skåne.

 

I foråret 2014 tog Simon og jeg et smut til Paris - særligt bymiljøerne og det nærliggende Versailles var fantastiske at opleve. I juli fik vi vores ultimative største og bedste oplevelse: Rebekka.

 

2013 begyndte med en inspirende tur til Beijing og senere på året gik turen til Berlin. I Berlin var det blandt andet særligt spændende at se, hvorledes man har indrettet museum for currywursten med humor.

 

Henover sommeren 2013 tog jeg en uge til Oure på golf-linien, og har nu golfkørekort - nye oplevelser venter på banen.

 

I 2012 rejste jeg med GSE-holdet via Rotary til Australien for at studere turismeudvikling og organisering i 5 uger nord for Sydney. I bagagen er masser af inspiration og gode venskaber.

 

Billederne er et uddrag af oplevelser fra udstillinger, ture rundt i Danmark og øvrige Europa og lidt fra USA, Kina og Australien.